Dag van de Ondernemer 2021

Hero image - ZeelVis-IT

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 19 november 2021 is het de Dag van de Ondernemer! Het is de dag voor de ondernemer, een initiatief van MKB Nederland.
Een moment om jouw favoriete ondernemer in het zonnetje te zetten. Geef jouw favoriete ondernemer op via Facebook, LinkedIn of Instagram!
Wie weet zet ZeelVis-IT jouw favoriete ondernemer in het zonnetje!

FOTY Awards

Vorig jaar stond voor mij deze periode in het teken van de FOTY Awards 2020. Als een van de finalisten mocht ik vorig jaar de titel Beste Starter in ontvangst nemen! Wat een gaaf moment en wat een jaar is het geweest. Natuurlijk weten we allemaal van dat ene onderwerp waar we gewoon maar niet aan kunnen ontsnappen, het is overal om je heen. Ik ga hier op mijn eigenwijze manier mee om.
De FOTY Awards waren vorig jaar volledig digitaal, dit jaar staat de Dag van de ZZP'er gepland op zaterdag 20 november. In Hart van Nederland in Nijkerk dragen Lenneke, Jelle en ik onze titels over naar de winnaars van 2021.

Klik hier voor meer informatie over de FOTY Awards

Ondernemersprijs Tubbergen

Ook mocht ik dit jaar voor het eerst als lid van de voorselectie jury meebeslissen om de genomineerden van de Ondernemersprijs Tubbergen te kiezen. Een eer om hier aan te mogen meewerken, deze prijs wordt donderdag 18 november uitgereikt in Restaurant de Waaijer in Langeveen.
Namens ZeelVis-IT wensen we alle genomineerden veel succes bij de uitreiking!

Klik hier voor meer informatie over dit evenement

BGT Talent Event

Wat kun je doen tijdens het BGT Talent Event?
Om jullie en je ouders een levensecht beeld te geven van wat het onderwijs en bedrijven in Tubbergen te bieden hebben, worden in de Gemeente Tubbergen drie hotspots gecree╠łerd waar je op ontdekkingstocht kunt gaan. Ben jij creatief? Kom ontwerpen, programmeren en ontdek onze creatieve bedrijven. Altijd al eens een drone willen besturen? Of wil jij het bouwterrein van de 21ste eeuw ervaren? Kom naar onze hotspots en ervaar het heden en de toekomst van Tubbergen. Op elke hotspot wordt een kleine versnapering aangeboden en er rijdt een pendelbus tussen de verschillende hotspots.

Data en tijden

Vrijdag 19 november
15:00 - 20:00 uur

Zaterdag 20 november
10:00 - 15:00 uur

Zondag 21 november
10:00 - 14:00 uur

Klik hier voor meer informatie over dit evenement