Even voorstellen: Beate Visser

Even voorstellen: Beate Visser
Beate Visser is eigenaresse van ZeelVis-IT en ze vertelt in deze blog wat over zichzelf. Wil je nog meer van haar weten? Vraag het haar gerust!

Wie ben jij?
Ik ben Beate Visser en tijdens het schrijven van deze blog 40 lentes jong. Geboren in het mooie Zeeland en daar 30 jaar gewoond. Na wat omzwervingen ben ik in het Oosten terecht gekomen.
Vandaag de dag woonachtig in het mooie Albergen in het hartje van Twente samen met ons drukke gezin en onze 2 honden.
Een drukke ondernemer, met haar gezin op de 1e plaats. Naast dat ik (soms iets te) graag mijn werk doe, heb ik ook nog hobby's.
Ik breng graag tijd door met mijn Fries Floris en geniet dan vaak van een ontspannen ritje in de natuur. Als ik niet op de rug van mijn paard zit, zit ik graag op het zadel van mijn motor en geniet ik op een andere manier van het mooie landschap.

Wat doe jij?

Begin 2019 ben ik ZeelVis-IT gestart vanuit mijn passie voor mensen en procesoptimalisatie. ZeelVis-IT staat voor een betrokken sparringpartner voor organisaties van klein tot groot. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met procesoptimalisatie en diverse (complexe) applicatielandschappen. Tijdens mijn werkzaamheden viel mij vaak op dat de eindgebruiker regelmatig wordt vergeten tijdens het implementeren van een nieuwe applicatie. Zij horen het vaak pas als laatste, wat best bijzonder is. Zij zijn immers de eindgebruiker en er wordt verwacht dat zij de applicatie wellicht dagelijks gaan gebruiken.
Vanuit deze gedachte is ZeelVis-IT ontstaan, optimaliseren met oog voor de medewerker en eindgebruiker.

Voor een goede acceptatie van een nieuwe applicatie is juist de eindgebruiker essentieel, hiermee voorkom je weerstand bij medewerkers.
ZeelVis-IT ondersteunt niet alleen bij software optimalisaties, maar ook bij het overdragen van een applicatie naar een eindgebruiker.
Denk aan trainingssessies, of bijvoorbeeld het optuigen van gebruikersgroepen binnen grotere organisatie.

Sleutels voor een succesvolle implementatie of optimalisatie

  • Luisteren naar de eindgebruikers
  • Goede communicatie richting stakeholders en medewerkers
  • Betrokken stakeholders en medewerkers

De afgelopen twee jaar heb ik mijzelf doorontwikkeld op het gebied van coaching en verandermanagement.
Door mijn enthousiasme en betrokkenheid coach ik organisaties en medewerkers bij veranderingen en maken we samen van elk project een succes.
Successen worden gevierd en tegenslagen zien we als leerpunten. Van fouten kan je immers leren en fouten maken mag!

Wat is je lijfspreuk?

Dat is natuurlijk: Luctor et Emergo
Woonachtig in Twente blijf ik van binnen toch een Zeeuwse meisje en passend bij de weg die ik heb gevolgd om te mogen zijn waar ik vandaag de dag ben!

Wil je nog iets kwijt?
Vaak krijg ik de vraag hoe ik aan de naam ZeelVis-IT kom. Het is een bijzonder leuk verhaal, wat ik met plezier vertel tijdens onze kennismaking!

Image for Beate Visser

Wat kan ZeelVis-IT voor jullie betekenen?

Kennismaken met Beate