Ben jij een ProcesBaas?

Hero image - ZeelVis-IT

Met de optimalisatie van de processen kun je het werken weer leuk maken. Procesoptimalisatie begint bij het bewustzijn, dat goede processen noodzakelijk zijn. Het kan gaan om processen binnen jullie ERP applicatie zoals AFAS Software. Het kan ook gaan om andere interne bedrijfsprocessen. Door meer inzicht te krijgen in de processen, kun je de productiviteit maximaliseren en kosten verlagen..

Processen zijn de basis van elke organisatie

Procesoptimalisatie betekent veranderen en dat is zeker niet altijd eenvoudig. Het gaat om bewustwording binnen jouw organisatie. Samen werken we aan het analyseren, documenteren en implementeren van efficiëntere processen. Hierdoor verkorten we doorlooptijden, verminderen we fouten en creëren we inzicht. We laten onnodige handmatige werkzaamheden verdampen en zorgen voor goedlopende processen passend binnen jouw organisatie.
Zo werken we samen aan meer plezier in jouw dagelijkse werkzaamheden, dat wil toch iedereen?

Door de betrokken medewerkers actief te laten mee denken en de samenwerking op te zoeken, worden jullie baas over jullie eigen processen.
Wij ondersteunen waar nodig, door te begeleiden en jullie de juiste middelen te bieden om grote stappen te maken.

Veranderen doe je samen!

ZeelVis IT: Verander, focus en groei

Image for Beate Visser

Meer weten over Procesoptimalisatie

Demo met Beate

Zorgfederatie Oldenzaal over ZeelVis-IT

“We werkten met een mappenstructuur en aparte systemen voor salaris en HRM. Dat is niet wenselijk voor onderwerpen zoals salaris en verlof. Dat moet centraal opgeslagen zijn. Anders is er een risico op fouten.”