Oplossingen die het werken met software weer leuk maken.

ZeelVis-IT versterkt door op de juiste manier te ondersteunen. We maken het werken met software weer leuk, door samen te werken aan verandering en procesoptimalisatie.

Consultancy

ZeelVis-IT ondersteunt organisaties van elk formaat bij de implementatie of optimalisatie van o.a. AFAS Software en is werkzaam in diverse sectoren.

Samen verminderen we kosten, beperken we overbodige handmatige werkzaamheden en natuurlijk met als doel om al die losse papieren op jouw bureau te laten verdwijnen. Zo maken we werken met software weer leuk.

ZeelVis-IT: Verander, focus en groei

  • HRM
  • InSite
  • OutSite
  • Financieel
Image for Consultancy

Advies & Procesoptimalisatie

Alles draait vandaag de dag om processen, maar wat als je de weg kwijt bent? Je bent niet langer de baas over de processen in jouw organisatie en ad-hoc is een veel gehoorde kreet, dan wordt het tijd om de processen de baas te worden.

We brengen samen de huidige processen in kaart. We analyseren, beoordelen en optimaliseren de processen. Door samen te werken, wordt je baas over de processen en worden kosten bespaart en faalkosten teruggebracht.

De basis voor een goede samenwerking is vertrouwen, door open met elkaar te communiceren wordt veranderen eenvoudiger en leuker.

ZeelVis-IT: Verander, focus en groei

Image for Advies & Procesoptimalisatie

Projectmanagement

Een lastig project? Een uitdagend project? ZeelVis-IT denkt niet in problemen maar vooral in oplossingen. Met enthousiasme en de juiste methodiek passend bij jouw organisatie maken we samen van het project een groot succes.

Hoe doen we dat?

  • Door het denken in oplossingen
  • Door successen te vieren
  • Door mensen te motiveren
  • Door samen te werken

ZeelVis-IT is bekwaam in diverse methodieken zoals Scrum en Prince2

ZeelVis-IT: Verander, focus en groei

Image for Projectmanagement

Functioneel beheer

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig binnen jouw organisatie? Dit kan handig zijn tijdens zwangerschapsverlof of als jullie aan het werven zijn. Zo blijft de continuïteit binnen jouw organisatie geborgd als er tijdelijk een gat valt binnen het functioneel beheer.

ZeelVis-IT heeft veel kennis en ervaring in huis en we zijn bekend met veel verschillende applicaties.

ZeelVis-IT: Verander, focus en groei

Image for Functioneel beheer