Advies & Procesoptimalisatie

Post Proces Baas - ZeelVis-IT

Alles draait vandaag de dag om processen, maar wat als je de weg kwijt bent? Je bent niet langer de baas over de processen in jouw organisatie en ad-hoc is een veel gehoorde kreet, dan wordt het tijd om de processen de baas te worden. ZeelVis-IT kan ondersteunen bij procesoptimalisatie.
Processen verbeteren is namelijk meer dan alleen het herschrijven van processen.

Het gaat om bewustzijn creëren en door de organisatie te motiveren, worden de eerste stappen al gezet. Samen met medewerkers en proceseigenaren gaan we aan de slag om jouw organisatie weer wegwijs te maken in de processen.

We brengen samen de huidige processen in kaart. We analyseren, beoordelen en optimaliseren de processen. Door samen te werken, wordt je baas over de processen en worden kosten bespaart en faalkosten teruggebracht.

De basis voor een goede samenwerking is vertrouwen, door open met elkaar te communiceren wordt veranderen eenvoudiger en leuker.

ZeelVis-IT versterkt door op de juiste manier te ondersteunen!

Hoe doen we dat?

  • Door processen in kaart te brengen
  • Door knelpunten te benoemen
  • Door proceseigenaren te benoemen
  • Door bewustzijn te creëren in jouw organisatie

Agile Business Coaching

Scrum & Agile werken

Naast advies inzake applicatielandschappen en procesoptimalisatie kunnen we organisaties begeleiden bij de transitie naar Agile werken.

Michel is onze Agile Business Consultant en hij is Professional Scrum Master (PSM I en II) en tevens SAFe 6.0 certified. In deze rol coacht en begeleidt hij organisaties, die graag de (eind)gebruiker centraal willen stellen bij de (door)ontwikkeling en optimalisatie van hun bedrijfsprocessen en daarbij het Scrum Framework willen gebruiken om dit te realiseren.

Ook voor organisaties die Scrum, Kanban of Agile in z'n algemeenheid op meerdere plaatsen in de organisatie willen uitrollen is er een oplossing voorhanden. Door het toepassen van SAFe, het Scaled Agile Framework, misschien wel het bekendste opschaalmodel voor organisaties die Agile werken, maak je het als organisatie mogelijk om met meerdere teams gelijktijdig te werken aan meerdere complexe producten in een steeds veranderende omgeving.

Hebben jullie hier hulp of ondersteuning bij nodig, we helpen je hiermee graag verder