Meer over ZeelVis-IT

ZeelVis-IT is een jong bedrijf dat begin 2019 door Beate Visser is opgericht. Het is gespecialiseerd in consultancy en procesoptimalisatie. ZeelVis-IT ontstaan door haar passie voor het werken met mensen, duurzaam ondernemen en AFAS Software.

ZeelVis-IT is een betrokken sparringpartner en kan organisaties van elk formaat bij projecten, procesoptimalisatie en software implementaties. We hebben oog voor de eindgebruiker en we maken veranderen juist leuk. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van projecten en veranderingen.

ZeelVis-IT versterkt door op de juiste manier te ondersteunen

Door samen te werken en te luisteren naar de wensen van de organisatie en de eindgebruiker, wordt veranderen een feest. Processen zijn altijd in beweging en stilstand is immers achteruitgang, veranderen doen we samen.

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij het functioneel beheer?
ZeelVis-IT heeft veel kennis van diverse applicaties in huis. Onze ervaren medewerkers borgen graag tijdelijk de kennis als jouw organisatie even zonder zit!

Bekijk onze oplossingen
Image for Beate Visser

Beate Visser

AFAS Expert | Senior Consultant HRM & Financieel

Al vroeg kwam Beate in aanraking met Lean, in combinatie met ICT. Hier is de basis gelegd voor haar interesse in bedrijfsprocessen. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan in procesoptimalisatie, het beheren van diverse applicaties en projectmanagement. Beide combineert zij graag met haar enorme kennis van AFAS Software en vele andere aanverwante applicaties. Ze is AFAS Expert op 4 kennisgebieden, namelijk:

 • HRM
 • Financieel
 • InSite & OutSite
 • Workflows

Haar doel is AFAS consultancy bereikbaar te maken voor organisaties van elk formaat.

Als verandermanager hoopt ze organisaties nog beter te kunnen coachen naar het gewenste resultaat. Ze zorgt er voor dat weerstand omgezet wordt in actief meedenken.

Wie is Beate:

Beate is geboren en grotendeels getogen in Zeeland en tegenwoordig woonachtig in het mooie Twente. Een bezige bij, stilzitten doet ze liever niet teveel. Naast dat ze druk is met ZeelVis-IT, ze is getrouwd met een ondernemer uit Ootmarsum en hebben ze samen een gezellig druk gezin.
ZeelVis-IT is ontstaan vanuit haar passie voor het werken met mensen, AFAS en processen. Wat een gouden combinatie is. Door haar "eigenwijze" manier van communiceren te combineren met haar kennis en het samenwerken met mensen, blijft ze met ZeelVis-IT dicht bij haarzelf.

Contact met Beate
Image for Jarno Heerts

Jarno Heerts

AFAS Expert | Business consultant ERP | Topdesk | PowerBI

Jarno is een ervaren consultant, hij heeft zich gespecialiseerd in diverse applicaties. Zijn hart gaat sneller kloppen als hij een klant gelukkig kan maken. Een Topdesk inrichting die past bij de wensen van de klant, of stuurinformatie eenvoudig beschikbaar voor het management.
Jarno heeft oog voor de klant en kan wensen van de klant vertalen. Zo maakt hij van veranderen een feestje!
Hij is AFAS Expert op 2 kennisgebieden, namelijk:

 • InSite & OutSite
 • Workflows

Wie is Jarno:

Jarno is in zijn vrije tijd te vinden op de Padel baan of is zijn hond aan het zoeken (immers loopt die graag zijn neus achterna)
Jarno is gelukkig in de liefde en houdt van een feestje en gezelligheid.
Wil je meer weten over Jarno? Vraag hem gerust!

Contact
Image for Mark van der Kolk

Mark van der Kolk

Business Consultant ERP

Mark is een ervaren consultant met een stevige finance achtergrond. Hij heeft de afgelopen jaren veel AFAS kennis opgedaan.
Hij gaat onze klanten ondersteunen als ERP Consultant. Hij kan jouw organisatie helpen bij complexe vraagstukken rondom de financiële inrichting, maar ook met zijn ervaring als business controller kan hij ook goed ondersteunen bij het optimaliseren van de financiële bedrijfsprocessen en benodigde stuurinformatie.

Wie is Mark?

Mark stelt zich binnenkort voor aan onze klanten. Hou onze socials in de gaten.

Contact met Mark
Image for Ilse Christenhusz

Ilse Christenhusz

Business consultant ERP/Payroll

Ilse heeft met haar financiële achtergrond ruime ervaring bij het optimaliseren van jouw financiële administratie en de bijbehorende bedrijfsprocessen.
Komende maanden maakt Ilse kennis met onze klanten en richt zij zich op het vergroten van haar kennis van AFAS Software.
Ze is ook haar expertise aan het uitbreiden, zodat ze onze klanten nog beter kan ondersteunen bij Payroll vraagstukken.

Wie is Ilse?

Binnenkort stelt Ilse zich aan onze klanten voor, hou onze socials in de gaten

Contact met Ilse
Image for Anouk Schepers

Anouk Schepers

Business consultant Payroll

Sinds 1 januari 2023 is Anouk werkzaam bij ZeelVis-IT. Anouk is een dame met inhoud. Haar enorme kennis van AFAS Payroll is zijn een enorme aanwinst voor ons team.
Ze is jaren verantwoordelijk geweest voor de gehele salarisadministratie van een grote organisatie in Twente.
Met haar aanstekelijke enthousiasme gaat ze graag voor onze klanten aan de slag. Hebben jullie ondersteuning nodig bij de Salarisadministratie of willen jullie graag gebruik gaan maken van AFAS Payroll en hebben jullie hulp nodig bij de inrichting?
Neem dan contact op met Anouk.

Wie is Anouk?

Anouk is een rasechte Tukker en woont met haar gezin in Vroomshoop. Ze is een echte natuurliefhebber en houdt van het strand. Texel is een van haar favoriete plekken in Nederland.
Uiteraard gaat dan hondje Snuf ook gezellig mee, die graaft de mooiste kuilen op het strand!
Wil je meer weten over Anouk? Vraag haar gerust.

Maak kennis met Anouk
Image for Tim Scholten

Tim Scholten

AFAS Expert | Senior Business Consultant ERP

Tim is als Business consultant ERP werkzaam bij ZeelVis-IT en ondersteunt klanten op diverse gebieden.
Tim heeft ruime ervaring met financieel, logistiek, ordermanagement en abonnementen. Je maakt onze Tim gelukkig met een uitdaging op het gebied van ERP, geen probleem is hem te gek!

Hij is AFAS Expert op 4 kennisgebieden, namelijk:

 • Ordermanagement
 • Financieel
 • CRM/Sales automation
 • Workflows


Wie is Tim?
Tim is geboren en getogen in Oldenzaal. Een doorzetter met een gezonde dosis humor. Tijdens de carnaval is hij dan ook altijd steevast even wat minder aanwezig. Hij gaat dan even hossend door het leven en Alaaf! Ook zingt hij graag een toontje lager met zijn koor en fietst hij graag een rondje door het Twentse land!

Wil je meer over hem weten? Vraag het hem gerust.

Contact met Tim
Image for Laura Schuurman

Laura Schuurman

Business consultant HRM

Laura is werkzaam bij ZeelVis-IT Met haar ruime ervaring als HR manager is Laura een welkome aanvulling voor het team. Ze heeft haar Post HBO HRM AFAS succesvol afgerond en klaar om onze klanten te begeleiden bij HR optimalisaties. Ze gaat ons klanten ondersteunen van het verbeteren van de HR Processen en beleid.

Wie is Laura:

Laura is woonachtig in het mooie Twente. Naast haar werk geniet ze graag van haar gezin en Guusje (de hond).
Ze wandelt graag en zet dan haar beste beentje voor en maakt graag flink wat kilometers. Laura is dol op gezelligheid, maar vooral op lekker eten. En dan natuurlijk uit eten, gewoon lekker aanschuiven en genieten van culinaire hoogstandjes!

Wil je meer weten over Laura? Vraag haar gerust.

Contact met Laura
Image for Olivier Beersen

Olivier Beersen

Junior Consultant ERP

Olivier versterkt naast het volgen van zijn studie het team van ZeelVis-IT. Hij is onze junior consultant en wordt momenteel opgeleid als ERP Consultant. Hij heeft al verschillende AFAS cursussen succesvol afgerond en heeft zijn kennis afgelopen zomer enorm vergroot. Hij is intern verantwoordelijk voor het oplossen van de supportmeldingen inzake AFAS.
Om zijn studie HBO Bedrijfskunde goed aan te laten sluiten bij de praktijk, ondersteunt hij zijn collega's bij diverse werkzaamheden zoals procestekeningen ed.

Olivier werkt vast op donderdag en is andere dagen flexibel aanwezig.

Wie is Olivier?
Olivier is geboren en getogen in Vriezenveen. Hij is sinds kort ook op de weg te vinden, want hij heeft zijn rijbewijs gehaald. Verder houdt Olivier van een feestje en hij is in zijn vrije tijd ook te vinden op het voetbalveld of hij slaat een balletje op de golfbaan!


Contact met Olivier
Image for Rosalien van Koningsveld

Rosalien van Koningsveld

Manager Marketing & Communicatie & Projectmanager

Rosalien en Beate werken al lange tijd samen. Ze bundelen graag de krachten om zo lastige projecten weer vooruit helpen met een gezonde dosis humor en girlpower!
Sinds 1 januari is Rosalien onderdeel van het team van ZeelVis-IT en zal Rosalien het aanspreekpunt zijn voor onze klanten voor de lopende projecten en nieuwe aanvragen. Ook is zij verantwoordelijk voor onze marketing en communicatie.

Rosalien staat bekend om haar daadkrachtige manier van werken en prettige "eigenwijze" manier van communiceren. Ze maakt lastige materie op een eenvoudige manier visueel, zodat de eindgebruiker zich gehoord en begrepen voelt.

Wil je meer weten over Rosalien of wil je haar inzetten voor een complex project of als marketing topper neem dan contact met haar op!

Contact met Rosalien
Image for Michel Tax

Michel Tax

AFAS Expert | Senior consultant ERP & Agile Business Consultant

Michel Tax werkzaam bij ZeelVis-IT. Hij is een ervaren consultant op het gebied van AFAS Software en heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot Scrum Master. Hij kan jouw organisatie op weg helpen naar een Agile transitie en helpt jullie order te scheppen in de processen.

Michel staat bekend om zijn manier van werken en zijn passie voor kennisoverdracht. Hij weet een eindgebruiker op een rustige manier mee te nemen in de veranderingen en de benodigde kennis op de juiste manier over te dragen aan de organisatie.

Hij is AFAS Expert op 3 kennisgebieden, namelijk:

 • HRM
 • InSite & OutSite
 • Workflows


Wie is Michel?

Michel is een echte gezinsman en geniet in zijn vrije tijd dus ook met volle teugen van zijn gezin. Je kan hem dus zomaar treffen op het klimrek in een speeltuin. Ook houdt Michel van gezelligheid en zorgt hij voor de broodnodige grappen.


Wil je meer van hem weten? Vraag het hem dan gerust!

Contact met Michel
Image for Angela Vennegoor

Angela Vennegoor

HR Manager/Office Manager

Angela versterkt vanaf 1 maart 2022 ZeelVis-IT als onze duizendpoot. Zij is de spin in het web!
Ze heeft een HR achtergrond en heeft de laatste jaren gewerkt als P&O manager.
Als persoon is zij goedlachs en uiterst precies, dit zie je ook terug in haar dagelijks werk. Angela laat niets aan het toeval over en komt altijd goed beslagen ten ijs.
Voor alle vragen rondom onze administratie kan je bij Angela terecht.


Wie is Angela

Angela is woonachtig in Albergen en in het dagelijks leven geniet ze graag van gezelligheid en haar gezin.
Ze staat altijd stevig in haar schoenen en ze heeft ook een hele kast vol mooie schoenen. Een uit de hand gelopen hobby.

Contact met Angela
Image for Sylvia Linneman

Sylvia Linneman

Samenwerkingspartner | Senior Consultant

Sylvia Linneman is een ervaren consultant met veel ervaring op het gebied van HR.
Zij is in 2020 SLS Consultancy begonnen. Een dame met ruime ervaring met AFAS en zij gaat op zoek naar een creatieve oplossing. Onmogelijk staat niet in haar woordenboek!

SLS Consultancy en ZeelVis-IT zijn een langdurige samenwerking aangegaan en halen samen graag het maximale uit AFAS Software

Contact met Sylvia