Meer over ZeelVis-IT

ZeelVis-IT is een jong bedrijf dat begin 2019 door Beate Visser is opgericht. Het is gespecialiseerd in consultancy en procesoptimalisatie. ZeelVis-IT ontstaan door haar passie voor het werken met mensen, duurzaam ondernemen en AFAS Software.

ZeelVis-IT is een betrokken sparringpartner en kan organisaties van elk formaat bij projecten, procesoptimalisatie en software implementaties. We hebben oog voor de eindgebruiker en we maken veranderen juist leuk. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van projecten en veranderingen.

ZeelVis-IT versterkt door op de juiste manier te ondersteunen

Door samen te werken en te luisteren naar de wensen van de organisatie en de eindgebruiker, wordt veranderen een feest. Processen zijn altijd in beweging en stilstand is immers achteruitgang, veranderen doen we samen.

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij het functioneel beheer?
ZeelVis-IT heeft veel kennis van diverse applicaties in huis. Onze ervaren medewerkers borgen graag tijdelijk de kennis als jouw organisatie even zonder zit!

Bekijk onze oplossingen
Image for Beate Visser

Beate Visser

Eigenaresse | Senior Consultant

Al vroeg kwam Beate in aanraking met Lean, in combinatie met ICT. Hier is de basis gelegd voor haar interesse in bedrijfsprocessen. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan in procesoptimalisatie en projectmanagement. Beide combineert zij graag met haar enorme kennis van AFAS Software en vele andere aanverwante applicaties.
Vorig jaar heeft ze haar opleiding Verandermanagement afgerond, hiermee hoopt ze organisaties nog beter te kunnen coachen naar het gewenste resultaat.

Wie is Beate:

Beate is geboren en grotendeels getogen in Zeeland en tegenwoordig woonachtig in het mooie Twente. Een bezige bij, stilzitten doet ze liever niet teveel. Naast dat ze druk is met ZeelVis-IT, woont ze samen met een ondernemer uit Ootmarsum en hebben ze samen een gezellig gezin.
ZeelVis-IT is ontstaan vanuit haar passie voor het werken met mensen, AFAS en processen. Wat een gouden combinatie is.
Door haar "eigenwijze" manier van communiceren te combineren met haar kennis en het samenwerken met mensen, blijft ze met ZeelVis-IT dicht bij haarzelf.

Contact met Beate
Image for Tim Scholten

Tim Scholten

Functioneel beheerder

Tim is als Functioneel beheerder werkzaam bij ZeelVis-IT en ondersteunt klanten bij het functioneel beheer op diverse gebieden.
Tim heeft ervaring met financieel, logistiek en abonnementen. Momenteel werkt hij hard aan het vergroten van zijn kennis het gebied van HRM.

Wie is Tim?
Tim is geboren en getogen in Oldenzaal. Een doorzetter met een gezonde dosis humor. Tijdens de carnaval is hij dan ook altijd steevast even wat minder aanwezig. Hij gaat dan even hossend door het leven en Alaaf! Ook zingt hij graag een toontje lager met zijn koor en fietst hij graag een rondje door het Twentse land!

Wil je meer over hem weten? Vraag het hem gerust.

Contact met Tim
Image for Mara Gerritsen

Mara Gerritsen

Business Consultant

Mara Gerritsen is vanaf 1 oktober werkzaam bij ZeelVis-IT. Zij is een dame die graag haar mannetje staat en ze gaat een pittige uitdaging niet uit de weg.
Mara is een ervaren beheerder met passie voor de verbinding tussen ICT en de mens. Ze kent haar weg in de wereld van koppelingen en datamanagement. De afgelopen jaren heeft zij diverse gemeentes ondersteund waar ze diverse applicaties heeft beheerd en diverse projecten naar een succesvolle livegang heeft begeleid. Ze benut graag RPA's en koppelingen om de werkzaamheden van de eindgebruiker leuker te maken.


AFAS vormt een nieuwe uitdaging voor Mara en ze gaat de komende tijd benutten om AFAS te doorgronden en ze leert graag alle geheimen kennen.
Vanaf half oktober is Mara beschikbaar als business consultant.


In haar vrije tijd geniet ze van haar andere passie paardrijden.
Wil je meer weten over haar kennis en kunde? Neem gerust contact met haar op.

Contact met Mara
Image for Michel Tax

Michel Tax

Agile Business Consultant

Vanaf 1 februari is Michel Tax werkzaam bij ZeelVis-IT. Hij is een ervaren consultant op het gebied van AFAS Software en heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot Scrum Master. Hij kan jouw organisatie op weg helpen naar een Agile transitie.

Michel staat bekend om zijn manier van werken en zijn passie voor kennisoverdracht. Hij weet een eindgebruiker op een rustige manier mee te nemen in de veranderingen en de benodigde kennis op de juiste manier over te dragen aan de organisatie.

Wie is Michel?

Michel is een echte gezinsman en geniet in zijn vrije tijd dus ook met volle teugen van zijn gezin. Je kan hem dus zomaar treffen op het klimrek in een speeltuin. Ook houdt Michel van gezelligheid en zorgt hij voor de broodnodige grappen.


Wil je meer van hem weten? Vraag het hem dan gerust!

Contact met Michel
Image for Angela Vennegoor

Angela Vennegoor

HR Manager/Office Manager

Angela versterkt vanaf 1 maart 2022 ZeelVis-IT als onze duizendpoot. Zij is de spin in het web!
Ze heeft een HR achtergrond en heeft de laatste jaren gewerkt als P&O manager.
Als persoon is zij goedlachs en uiterst precies, dit zie je ook terug in haar dagelijks werk. Angela laat niets aan het toeval over en komt altijd goed beslagen ten ijs.
Voor alle vragen rondom onze administratie kan je bij Angela terecht.


Wie is Angela

Angela is woonachtig in Albergen en in het dagelijks leven geniet ze graag van gezelligheid en haar gezin.
Ze staat altijd stevig in haar schoenen en ze heeft ook een hele kast vol mooie schoenen. Een uit de hand gelopen hobby.

Contact met Angela
Image for Sylvia Linneman

Sylvia Linneman

Samenwerkingspartner | Senior Consultant

Sylvia Linneman is een ervaren consultant met veel ervaring op het gebied van HR.
Zij is in 2020 SLS Consultancy begonnen. Een dame met ruime ervaring met AFAS en zij gaat op zoek naar een creatieve oplossing. Onmogelijk staat niet in haar woordenboek!

SLS Consultancy en ZeelVis-IT zijn een langdurige samenwerking aangegaan en halen samen graag het maximale uit AFAS Software

Contact met Sylvia
Image for Rianne van der Sluis

Rianne van der Sluis

Samenwerkingspartner | Senior Consultant

Rianne van der Sluis is een ervaren HR consultant. Een dame met veel kennis van zaken en een creatieve geest. Zij tovert elk InSite of OutSite om in een kunstwerk.
Haar persoonlijke betrokkenheid en enorme vakkennis maken haar tot een fijne samenwerkingspartner. Rianne en Beate kennen elkaar al wat jaren, ze slaan vaak de handen ineen om een project aan te pakken.

Pink-IT en ZeelVis-IT zijn een langdurige samenwerking aangegaan en maken samen van elke AFAS optimalisatie een groot succes!

Contact met Rianne
Image for Rosalien van Koningsveld

Rosalien van Koningsveld

Samenwerkingspartner | Marketeer & Projectmanager

Rosalien en Beate werken al lange tijd samen. Ze bundelen graag de krachten om zo lastige projecten weer vooruit helpen met een gezonde dosis humor en girlpower!

Rosalien staat bekend om haar daadkrachtige manier van werken en prettige "eigenwijze" manier van communiceren. Ze maakt lastige materie op een eenvoudige manier visueel, zodat de eindgebruiker zich gehoord en begrepen voelt.

Red Peanut en ZeelVis-IT zijn een langdurige samenwerking aangegaan en trekken samen graag de kar om van jouw vastgelopen project een succes te maken!

Contact met Rosalien