Mijande Wonen

Mijnandewonen - ZeelVis-IT

Mijande Wonen
Malu Sanchez aan het woord

Malu Sanchez aan het woord:

Wij maken gebruik van software van AFAS. We liepen er echter vaak tegenaan dat we sommige dingen op een bepaalde manier ingericht wilden hebben, maar wisten niet hoe. AFAS kan heel veel, maar dan moet je er ook heel veel kennis van hebben. Via via werden we gewezen op de kennis en kunde van Beate. We hebben contact met haar gelegd en zij heeft meteen samen met ons een plan opgesteld. Aan de hand daarvoor hebben we stap voor stap diverse verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor hebben we nu een gebruiksvriendelijkere ESS voor onze collega’s en verloopt de salarisverwerking nog gemakkelijker. We hebben al veel zaken kunnen digitaliseren. Wanneer we weer iets bedenken, leggen we het voor aan Beate. Zij snapt direct wat we bedoelen en weet op een hele handige en efficiënte manier dit in te richten voor ons.

Mijande Wonen

Mijande Wonen was op zoek naar een sparringpartner, die luistert naar de wensen van de organisatie. Er was vraag naar ondersteuning bij de optimalisatie van AFAS Software en bij het digitaliseren van de personeelsdossiers. ZeelVis-IT ondersteunt Mijande Wonen en is het aanspreekpunt voor Karmac. Karmac en ZeelVis-IT werken samen aan het project: Digitale personeelsdossiers.
Er is een jaarplan gemaakt gebaseerd op de wensen van Mijande Wonen en dit is de leidraad om de bestaande AFAS omgeving en de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

ZeelVis-IT heeft in samenwerking met Pink-IT het InSite in een fris jasje gestoken.

Over Mijande Wonen

Mijande Wonen is een woningbouw coöperatie, gevestigd in Vriezenveen. Mijande staat voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft.

Daar dragen zij aan bij door in een veranderende wereld sociale huurwoningen te bieden. Zij zetten in op toekomstbestendig wonen en richten ons op de woning en directe woonomgeving. Hieraan werken zij samen met huurders en partners in Twente.

Mijande Wonen