Partou | Marne Lerrick aan het woord

Share image Partou - ZeelVis-IT

Partou | Smallsteps
Marne Lerrick aan het woord

Marne Lerrick aan het woord:

Een jaar geleden is voor mij de samenwerking met Beate begonnen. Beate heeft destijds voor Smallsteps een bedrijfsartsenportaal ontworpen en ik was vanwege de fusie (Smallsteps-Partou) uitgenodigd bij deze presentatie, natuurlijk zag het bedrijfsartsenportaal er geweldig uit en was ik zeker geïnspireerd om meteen een aantal aanpassing door te voeren in de InSite van Partou. Wat mij toen meteen opviel aan Beate was haar spontaniteit / aanstekelijke enthousiasme en natuurlijk haar passie voor AFAS Software.
Vanwege de fusie en herimplementatie heeft Beate de rol van Projectleider Processen en kwaliteit op zich genomen.

We hebben een jaar lang intensief samengewerkt en deze samenwerking is mij zeker bevallen. Beate heeft heel veel kennis van AFAS en de bijbehorende processen, hier heb ik zeker profijt van gehad tijdens en na herimplementatie.

Na een jaar samenwerking kan ik Beate omschrijven als een “mensenmens” met een gezonde dosis humor, die ook eerlijk/betrokken /positief & resultaatgericht is.

Kortom, de ideale collega die een dierbare vriendin is geworden ♥


Partou | Smallsteps
Bij Partou en Smallsteps worden de interne HR processen geoptimaliseerd. De processen worden in diverse applicaties aangepast. ZeelVis-IT werkt samen met de afdelingen HR Services en Payroll om de processen te verbeteren.
Partou en Smallsteps hebben de krachten gebundeld en een herimplementatie AFAS en herziening van het applicatielandschap zijn onderdeel van deze mooie reis naar één organisatie.
Hierbij ondersteunt ZeelVis-IT bij het functioneel beheer en Beate is betrokken bij diverse projecten als projectleider Processen & Kwaliteit.
De projecten zijn divers en de harmonisatie van de bedrijfsprocessen zijn in volle gang. Deze mooie organisatie zit midden in de verandering en dit is een uitdagend en dankbaar traject.

Over Partou

Iedere dag opnieuw zien ruim 8.604 medewerkers ongeveer 64.150 kinderen opgroeien op meer dan 946 Partou locaties. Samen zorgen de medewerkers op al onze locaties voor een fijne, vertrouwde omgeving voor zowel kinderen en ouders als voor collega’s.

Maar weet je wat wij het allerbelangrijkste vinden? Liefde voor kinderen, persoonlijke aandacht, ruimte om vriendjes te maken en de kinderen zien spelen en groeien.

KidsFoundation (o.a. Smallsteps kinderopvang) en Partou kinderopvang hebben hun krachten gebundeld. We gaan samen verder als één organisatie: het nieuwe Partou. In de loop van 2021 ga je daar steeds meer van zien. In ons beleid, onze (toekomst)visie én op onze locaties
Wil je werken bij Partou kijk eens bij de vacatures: https://www.werkenbijpartou.nl...

Marne Lerrick op LinkedIn