Zeelenberg Metaal | Rogier Zeelenberg aan het woord

DSC 0305 Velthof - ZeelVis-IT

Zeelenberg Metaal
Rogier Zeelenberg aan het woord

Rogier Zeelenberg aan het woord:
Binnen Zeelenberg Metaal was behoefte aan een eenvoudige applicatie die het bedrijf ondersteunt en ons vooral niet hindert in de dagelijkse werkzaamheden. ZeelVis-IT heeft ons begeleidt in het maken van een keuze voor de juiste applicatie. AFAS Software bleek de meest passende oplossing. Sinds 1 januari 2019 werken wij met een AFAS omgeving, er zijn voor ons een aantal maatwerk processen ingericht om ons te kunnen ondersteunen bij het behoud van onze certificering.

Projecten en voorcalculaties worden in AFAS gedaan. Medewerkers vragen verlof aan, melden verzuim, boeken uren en sturen werkbonnen in via de PocketApp. Door het automatiseren van de interne bedrijfsprocessen heb ik weer tijd om te ondernemen. De kosten van de licentie wordt bij ons terugverdiend door middel van tijdswinst, minder faalkosten, inzicht in cijfers en het terugbrengen van de accountantskosten.

Komend najaar begeleidt Beate van ZeelVis-IT ons bij een pakketselectie voor branchegerichte software. Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en onze offertes eenvoudiger en overzichtelijker maken voor onze klanten.

Over Zeelenberg Metaal
Zeelenberg Metaal bestaat sinds 2005 en is sinds eind 2017 gevestigd in een nieuw en modern bedrijfspand aan de Galgenveld 5 in Ootmarsum. Het pand is in eigen beheer gebouwd, hierdoor is efficiƫnt werken en kostenbesparend werken mogelijk. Zeelenberg Metaal is actief op de zakelijke en particuliere markt en staat bekend om de kwaliteit en vakmanschap die het bedrijf levert. Voor elk probleem is een oplossing, aldus eigenaar Rogier Zeelenberg.

Het bedrijf heeft naast de eigenaar 3 medewerkers in vaste dienst. Een klein bedrijf met een goede naam in de regio Twente.

Meer over Zeelenberg Metaal